Om julekalenderen

Alle, der tilmelder sig julekalenderen før 1. december 2016, deltager i konkurrencen om en ekstra julegave.

Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål, før dagen er omme, deltager i konkurrencen om dagens præmie. Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål.

Hver gang du svarer på et af de daglige quiz-spørgsmål, optjener du ét ekstra lod i konkurrencen om julekalenderens hovedpræmie - uanset om du svarer rigtigt eller forkert. Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du altid svare på det frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedpræmie-trækningen.

Præmier

Hver dag trækker vi lod om en dagspræmie. Det kan fx. være en gave fra Hay, Kähler, Stelton eller Georg Jensen, og hver præmie har en værdi op til 1.000 kr. pr. dag. Den 28. december udtrækker vi vinderen af hovedpræmien: Ét gavekort til en værdi af 2.000 kr. til Illums bolighus.

Du kan se en oversigt over vinderne her

Vilkår for deltagelse i julekalenderen

For at deltage i konkurrencen, skal du registrere din e-mailadresse, navn, postadresse og telefonnummer. Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig e-mailadresse. Det er kun tilladt at tilmelde sig julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du, at Interface og Ehrenborg må kontakte dig med information per e-mail med information. Hvis du ikke ønsker denne information, skal du framelde det via link i de daglige mails fra julekalenderen og i nyhedsbreve fra Interface og Ehrenborg. Dit telefonnummer vil udelukkende blive anvendt i tilfælde af, at du udtrækkes som vinder af hovedpræmien, og vi ikke kan komme i kontakt med dig via e-mail.

Konkurrencens vindere publiceres på julekalendersiden. Vinderne kontaktes desuden direkte via den oplyste e-mailadresse. Præmierne leveres direkte til vinderne og kan ikke byttes til kontanter.

Ansatte hos Interface og Ehrenborg og medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os per e-mail på danmark@interface.com eller på 33 79 70 55.